En vecka i Santa Monica

Idag har jag varit i Santa Monica i en vecka, och det händer så mycket varje dag så det är svårt att veta var man ska börja!

 

Vi flyttade ut ur vandrarhemmet efter typ tre dagar, för då hittade vi den perfekta lägenheten med två badrum med badkar osv, lyxkök, stort vardagsrum och så två sovrum såklart, varav det ena jag delar med Joel. Vår nya roomie, Ötzi, ska flytta in idag och bo i vadragsrummet.

 

Förra helgen festade vi lite, först på fredagen var jag och Joel ute på en jävla milf-bar, det var skittråkigt för min del så jag gick hem och sov kl nio. Jag var fortfarande rejält jetlaggad då med. Det är jag inte nu längre som tur är, nu kan jag vara vaken till tolv iaf och sova till tio, så det börjar bli bättre :D

På lördagen festade vi lite här hemma i lägenheten bara, tog det lunch, bara för att fira att vi hade flyttat in typ. Jag och Joel började dock dricka vin innan vi hade flyttat in, Kevin, som är vår hyresvärd och personliga assistent här typ - han hjälper oss med allt :D - släppte in oss till poolen så vi kunde dricka lite där medan han förberedde kontraktet. Sedan hämtade han oss så vi kunde skriva på, då var jag full och satt och flippade massa med honom, och han skojar alltid tillbaka, en riktigt skön lirare är han. Sen skulle jag ringa massa samtal för att fixa el och sånt, jag bara ringde folk och sa "Hello Sir, how are you" och bara flippade massa haha! Undrar om han har många fyllon som skriver lägenhetskontrakt.

 

Sedan gick vi ner till Ralphs (lokala mataffären, typ som Ica) för att hjälpa tjejerna att bära, då tog vi med oss vinboxen så vi hade någon färdkost. När vi satt utanför affären kom en uteliggare fram och frågade om han fick ett glas, så Joel och han började skåla tillsammans haha! Tre dagar i USA och vi börjar redan festa med uteliggarna :D

 

I söndags tror jag det var, då var vi på IKEA en hel jävla dag för att handla allt skit vi behöver till lägenheten, möbler osv. Det var rätt drygt, men vi köpte massa fina saker jag och Joel, allt gick i färgerna grönt, rosa och lila. Jag raggade även upp en söt tjej som var där med sin mamma, jag tror hennes mamma tyckte jag var för gammal för hennes dotter för hon drog iväg henne därifrån och sedan försvann de :P Men jag blev också uppraggad av en kille, så fort Joel gick ifrån mig kom han fram och började flirta. Han trodde antagligen att jag var Joels bitch och ville sno mig från honom, men det gick icke!

 

Usch sedan har jag varit förkyld i tre dagar med. Tränade i måndags, då var jag lite förkyld, sedan blev jag sämre, men idag är jag bra så idag ska jag träna hårt idag weee :D Blir att träna och bada lite i poolen. Sitter ofta i den uppvärmda jacuzzin om kvällarna, det är riktigt nice. Joel raggade upp två mulatt-tjejer igår som vi ska sjunga karaoke med ikväll, det blir nice.

 

Har även skaffat mig en ny bro! Det är vår vaktmästare som är mexikanare, han är riktigt cool alltså. Haha vi har klippt ut massa annonser om escorttjejer som vi satt upp på vår dörr, han började snacka massa om brudar och sånt när han var här uppe och målade om våra väggar.

 

Igår var det falafel night, all you can eat falafel för 7,77 dollar! Jag och Joel krängde tre rullar var, sen fick vi rulla hem för man var spymätt :D

Ok det var allt för denna gång, stay tuned my friends for more hot stuff from Santa Monica!


Kommentarer
Postat av: curlingmamman

Ahhh,vad avis jag är...Se till att fixa modellkontarkt nu så bjuder du över syster snart;)kramis

2011-01-28 @ 09:27:12
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: King

Ja jag ska försöka skynda mig :D

2011-02-02 @ 04:40:32
URL: http://kinginsantamonica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0